Café Loft menu

Drankenkaart

Bel of mail om te reserveren

Bestel via Thuisbezorgd

Vegetarisch en vegan ontbijt, lunch & diner!

Openingstijden:

27 april Koningsdag – Gesloten

Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 20.30
(Elke donderdag live muziek 18.30 – 20.30)
Vrijdag & zaterdag 10.00 – 20.30
Zondag 10.00 – 17.30

Op vrijdag en zaterdag sluit de keuken even van 16.30 tot 17.00.

Café Loft staat voor puur en kleurrijk eten, gemaakt met liefde! We zijn wat we eten en daar worden we ons iedere dag meer bewust van. Dat heeft meer invloed op ons dan we vaak denken! De discussie rondom het vraagstuk ‘is het verantwoord om gluten- en lactosevrij te eten tegenwoordig?’ heeft dit in werking gezet. Naast stress, onze grootste vijand, zijn alle stemmingswisselingen, burn outs, verschillende soorten ziektes van migraine tot aan hartziekten, voor een groot deel te wijten aan wat we eten. Het goede nieuws is dat je daar gemakkelijk aan kunt werken door goede gewoontes aan te leren hier bij Café Loft.

Vers geperste sappen, lekkere smoothies, prachtige soorten thee, Fair Trade koffie, biologische wijnen, karma drinks, vers gebakken brood (ook glutenvrij), heerlijke gebakjes en cakes (ook gluten- en lactosevrij). Wij houden niet van onnatuurlijke kleurstoffen, smaakversterkers, en magnetroneten en wij zullen je ook geen bruisende drankjes serveren die je slechts tijdelijk oppeppen.

Joshua, chef-kok

Mijn naam is Joshua. Ik ben geboren in A Coruña-Galicia, een stad in het noorden van Spanje die bekend staat omde grote variatie en hoge kwaliteit van producten. Op jonge leeftijd werd mijn nieuwsgierigheid naar de keuken gevoed door te kijken naar mijn moeder en oma terwijl zij aan het koken waren. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in koken en heb ik in verschillende restaurants in Spanje gewerkt. Acht jaar geleden besloot ik naar Nederland te verhuizen, op zoek naar nieuwe uitdagingen, en ben ik chef geweest bij verschillende restaurants. Mijn kookstijl is gebaseerd op een traditionele en internationale cuisine met avant-garde technieken, gecombineerd met verschillende culturen. Zo bied ik mijn gasten een mix van smaken en texturen, zodat zij kunnen genieten van een unieke ervaring.”

Mijn naam is Tim Didier Olie. Ik ben sinds jongs af aan actief in de theater wereld en heb altijd een passie gehad voor goede service en communicatie. In Nederland heb ik voor veel verschillende restaurants gewerkt, van op het strand met mooie wijnen tot in het centrum van Den haag met speciaal bier en vietnamees eten. Vanaf mijn 16de ben ik veel gaan reizen over de wereld heen en ben verliefd geraakt op allerlei verschillende culturen en diens normen en waarden, religies, natuur en bovenal diens mensen en eetgewoontes.

In 2019 net voor covid ben ik mijn avontuur in Australië aangegaan waar ik eerst meer dan een jaar op allerlei farms heb gewerkt. Ik heb het hele proces kunnen volgen van het indelen van land, het maken van irrigatie systeem en vervolgens het markeren en planten van bomen, het onderhoud en uiteindelijk het oogsten en verwerken van groente en fruit. Dit heeft mijn idee van eten volledig hervormd en heb ik eten als product op een compleet andere manier leren respecteren. Vervolgens ben ik restaurants gaan managen in de Sunshine Coast, gespecialiseerd in tapas en cocktails, ook heb ik Australië zijn koffiecultuur leren kennen. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar Nederland om vrienden te zien en steunen en mezelf verder te ontwikkelen.

Na een kort avontuur als manager bij een bierbrouwerij en restaurant in Delft heb ik mijn thuis gevonden in dat leuke vegetarische kerkje op het Pomonaplein bruisend van cultuur, koffie, duurzaam en biologisch eten, bijzondere wijnen en nu ook mijn Australisch geïnspireerde cocktail menu. Ik ben hier al meer dan een jaar actief als bedrijfsleider en sinds kort als native Vruchtenbuurter en hopelijk blijft het mijn thuis voor nog velen jaren meer.