Café Loft menu

Bel of mail om te reserveren

In de maand december zijn wij gesloten op de 25ste, 26ste, 31ste en alle maandagen. We zijn op 1 januari vanaf 12:00 open.

Bestel via Thuisbezorgd

Traditionele houtovenpizza’s-verse pasta’s-maaltijdsalades to go!

Café Loft staat voor puur en kleurrijk eten, gemaakt met liefde! We zijn wat we eten en daar worden we ons iedere dag meer bewust van. Dat heeft meer invloed op ons dan we vaak denken! De discussie rondom het vraagstuk ‘is het verantwoord om gluten- en lactosevrij te eten tegenwoordig?’ heeft dit in werking gezet. Naast stress, onze grootste vijand, zijn alle stemmingswisselingen, burn outs, verschillende soorten ziektes van migraine tot aan hartziekten, voor een groot deel te wijten aan wat we eten. Het goede nieuws is dat je daar gemakkelijk aan kunt werken door goede gewoontes aan te leren hier bij Café Loft.

Vers geperste sappen, lekkere smoothies, prachtige soorten thee, Fair Trade koffie, biologische wijnen, karma drinks, vers gebakken brood (ook glutenvrij), heerlijke gebakjes en cakes (ook gluten- en lactosevrij). Wij houden niet van onnatuurlijke kleurstoffen, smaakversterkers, en magnetroneten en wij zullen je ook geen bruisende drankjes serveren die je slechts tijdelijk oppeppen.

Joshua, chef-kok

Mijn naam is Joshua. Ik ben geboren in A Coruña-Galicia, een stad in het noorden van Spanje die bekend staat omde grote variatie en hoge kwaliteit van producten. Op jonge leeftijd werd mijn nieuwsgierigheid naar de keuken gevoed door te kijken naar mijn moeder en oma terwijl zij aan het koken waren. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in koken en heb ik in verschillende restaurants in Spanje gewerkt. Acht jaar geleden besloot ik naar Nederland te verhuizen, op zoek naar nieuwe uitdagingen, en ben ik chef geweest bij verschillende restaurants. Mijn kookstijl is gebaseerd op een traditionele en internationale cuisine met avant-garde technieken, gecombineerd met verschillende culturen. Zo bied ik mijn gasten een mix van smaken en texturen, zodat zij kunnen genieten van een unieke ervaring.”

Lars, service

Hoi, ik ben Lars! Ik ben opgegroeid in het kleine boerendorpje Woubrugge en ben vervolgens verhuisd naar Den Haag. Jong, wild en roekeloos heb ik vroegtijdig de hotelschool verlaten om het Europese horeca-pad te bewandelen. Ik heb in de bergen in Oostenrijk gewerkt en op de zonnige stranden van Ibiza (en Scheveningen 🙂 ). Begin 2020 was ik eigenlijk op vakantie in Nederland en stond ik op het punt om weer in Ibiza te werken. De corona situatie heeft mij volledig van dit pad afgegooid en recht in de handen van Café Loft en de Vruchtenbuurt laten vallen.

Werken bij Café Loft

Heb je interesse in één van de onderstaande vacatures? Solliciteer dan door een mailtje te sturen met je motivatie en cv naar info@loftdenhaag.nl of kom even langs! Voor meer info kan je ons ook bellen op 070-2253569. 

Souschef (fulltime)
Wij zoeken een ervaren kok met passie voor vegetarisch en vegan koken, een positieve mindset en kennis van zaken! Je bent een team player, creatief, oplossingsgericht en beschikt over een goed organisatievermogen. Ook weet je correct om te gaan met allergenen en weet je hoe je dit door kunt trekken in mooie gerechten. 

Scroll voor meer vacatures!

Werken bij Café Loft

Leidinggevende (fulltime)

Café Loft is op zoek naar een leidinggevende met aantoonbare ervaring, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve mindset en een open blik. Ons nieuwe menu komt eraan en na een uitdagend jaar zijn we helemaal klaar voor een frisse start! Sinds afgelopen lente is ons menu volledig vegetarisch om onze impact op de aarde te verminderen. Houd jij ook van vegetarisch (en vegan) eten en ben je een onuitputtelijke bron van positieve energie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

– je stuurt ons serviceteam aan en traint nieuwe medewerkers, dus mensenkennis is belangrijk
– uiteraard help je mee in de bediening, soms in de keuken
– super goede koffie zetten
– organiseren en het plannen van bestellingen
– afhandelen van verschillende verzoeken en vragen (per mail of face to face)