Menukaart Zomer 2020

Bel ons om te bestellen

Bestel via Thuisbezorgd

Traditionele houtovenpizza’s-verse ravioli-maaltijdsalades to go vanaf 17 april!

Bel of mail om te reserveren.

Café Loft staat voor puur en kleurrijk eten, gemaakt met liefde! We zijn wat we eten en daar worden we ons iedere dag meer bewust van. Dat heeft meer invloed op ons dan we vaak denken! De discussie rondom het vraagstuk ‘is het verantwoord om gluten- en lactosevrij te eten tegenwoordig?’ heeft dit in werking gezet. Naast stress, onze grootste vijand, zijn alle stemmingswisselingen, burn outs, verschillende soorten ziektes van migraine tot aan hartziekten, voor een groot deel te wijten aan wat we eten. Het goede nieuws is dat je daar gemakkelijk aan kunt werken door goede gewoontes aan te leren hier bij Café Loft.

Vers geperste sappen, lekkere smoothies, prachtige soorten thee, Fair Trade koffie, biologische wijnen, karma drinks, vers gebakken brood (ook glutenvrij), huisgerookte zalm, heerlijke gebakjes en cakes (ook gluten- en lactosevrij). Wij houden niet van onnatuurlijke kleurstoffen, smaakversterkers, en magnetroneten en wij zullen je ook geen bruisende drankjes serveren die je slechts tijdelijk oppeppen.

Wie zijn wij?
Francesco Gori (40) is geboren in Vignola, Italië. Na het afmaken van zijn studie in Italië besloot hij om samen met zijn hond te gaan reizen. Negen jaar geleden zijn zij uiteindelijk in Rotterdam geland. De afgelopen 3 jaar heeft hij bij Restaurant O’Pazzo gewerkt als floormanager, maar intussen is hij toe aan zijn eigen plek waar hij al zijn interesses kan delen: kunst, fotografie, reizen, eerlijk eten en wijn! 

Jonathan Smith (35) is geboren in landelijk Verenigde Staten, in Pittsburg Pennsylvania, afgestudeerd aan het International Culinary Center in New York, waar hij ook een eigen onderneming had voor alternatief eten en workshops en catering organiseerde. Hij is naar Rotterdam verhuisd om nog een studie aan de Erasmus Universiteit te volgen. Zijn passie voor gezond eten reist overal met hem mee, deze keer rechtstreeks naar de keuken van L.O.F.T.!