Afhaalmenu Winter 2020

Bel ons te bestellen en wij bezorgen gratis vanaf €30

Bestel via Thuisbezorgd

Traditionele houtovenpizza’s-verse ravioli-maaltijdsalades to go vanaf 17 april!

Bel of mail om te reserveren.

Café Loft staat voor puur en kleurrijk eten, gemaakt met liefde! We zijn wat we eten en daar worden we ons iedere dag meer bewust van. Dat heeft meer invloed op ons dan we vaak denken! De discussie rondom het vraagstuk ‘is het verantwoord om gluten- en lactosevrij te eten tegenwoordig?’ heeft dit in werking gezet. Naast stress, onze grootste vijand, zijn alle stemmingswisselingen, burn outs, verschillende soorten ziektes van migraine tot aan hartziekten, voor een groot deel te wijten aan wat we eten. Het goede nieuws is dat je daar gemakkelijk aan kunt werken door goede gewoontes aan te leren hier bij Café Loft.

Vers geperste sappen, lekkere smoothies, prachtige soorten thee, Fair Trade koffie, biologische wijnen, karma drinks, vers gebakken brood (ook glutenvrij), huisgerookte zalm, heerlijke gebakjes en cakes (ook gluten- en lactosevrij). Wij houden niet van onnatuurlijke kleurstoffen, smaakversterkers, en magnetroneten en wij zullen je ook geen bruisende drankjes serveren die je slechts tijdelijk oppeppen.

Wie zijn wij?
Francesco Gori (40) is geboren in Vignola, Italië. Na het afmaken van zijn studie in Italië besloot hij om samen met zijn hond te gaan reizen. Negen jaar geleden zijn zij uiteindelijk in Rotterdam geland. De afgelopen 3 jaar heeft hij bij Restaurant O’Pazzo gewerkt als floormanager, maar intussen is hij toe aan zijn eigen plek waar hij al zijn interesses kan delen: kunst, fotografie, reizen, eerlijk eten en wijn! 

Ryan Woei is 34 jaar geleden geboren in Amsterdam. Tijdens zijn studie aan de Pabo heeft hij altijd een bijbaan gehad in de horeca, waar zijn passie voor koken is gaan groeien. Wanneer hij niet kookt, gaat hij het liefst op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Zijn avontuurlijke instelling brengt hem op zijn 26e naar Bulgarije, waar hij naartoe reist om zijn koksdiploma te halen. Daarmee is de kous natuurlijk nog niet af, want voor zijn eerste stage reist hij af naar Qatar, om in de hoogstaande keuken te werken van Hotel W Doha! Zijn tweede stage liep hij bij een sterrenrestaurant in Californië, om uiteindelijk in Australië te belanden. Daar werkt hij 5 jaar lang als Chef de Partie in het restaurant van Heston Blumenthal. Vanwege de coronacrisis moest hij hals over kop terug naar Nederland, waar wij hem uiteindelijk mochten verwelkomen als het nieuwe brein achter onze keuken!