Dit speciale atelier binnen L.O.F.T. wordt gevuld door een jonge, gepassioneerde ondernemer. Naast het leveren van veelgevraagde koffie en chocolade van kwaliteit, richt Stef zich vooral op het maken van verantwoorde keuzes. Dit doet hij door zelf af te reizen naar de koffie – en cacaoplantages om de boeren daar te leren kennen: zo ziet hij met eigen ogen dat zij een eerlijk deel van de opbrengst krijgen en werken onder goede omstandigheden! Eerlijk zakendoen is precies waar Stef van Harskamp op doelt. Uiteindelijk worden de koffie- en cacaobonen onder het dak van L.O.F.T. met liefde geselecteerd en geroosterd.

In Stef’s koffie- en chocoladeatelier worden de cacaobonen getransformeerd tot heerlijke bonbons. Na het roosteren en een periode van narijping, vinden de koffiebonen een nieuw thuis door verkocht te worden in het atelier of via de webshop, als zij niet al omgetoverd zijn tot romige & dromerige cappuccino bij Café Loft.

Stef toont je graag de wereld achter zijn koffie en chocolade met workshops koffie branden, chocoladekunst, of bonbons maken! Zo neemt hij ons op een smaakvolle reis naar bewuste consumptie door kennis te maken met de schoonheid van pure smaken.