Het werk van Suzanne Bo ontstaan intuïtief: zo vormen zich emotionele en expressieve beelden, kleurrijk en organisch. Suzanne Bo is autodidact en heeft zich ontwikkeld op de Vrije Academie in Den Haag. Momenteel is zij lid van Pulchri Studio (Den Haag), de Haagse Kunstkring en STROOM (Den Haag). 

Interesse in het werk van Suzanne Bo? Bekijk meer op haar website.

Tantric Dance
Iedere 2e zaterdag van de maand
Eerstvolgende event is op 13 november 2021.

Tantric Dance is een speelse manier van ontdekken via dans, meditatie en contact. Het gaat om loslaten en leren de leiding te nemen, omdat je danst met een geblinddoekte partner. Door krachtig leiderschap te ontwikkelen en diepe overgave, kom je tot tal van ontdekkingen over jezelf en biedt het handvatten om beter te dansen met het leven. De ene keer vraagt het om
helder leiderschap, de andere keer het loslaten van controle. De zorgvuldige begeleiding en fijne sfeer zorgt er voor dat je snel mooie stappen maakt met deze verbindende dans.

Tijd: 14.00 tot 17.00
Locatie: de yogazaal bovenaan de trap aan de noordkant van de kerk
Kosten: €65 per (gelegenheids)koppel
Aanmelden: https://tantric.dance/nl/agenda/den-haag

Vragen? Stuur een mailtje naar rakesh@tantric.dance.

Tarot consult door Inner Light by Eve
Iedere eerste zondag van de maand

Op zondag 7 november en 5 december is Eva te gast voor Tarot lezingen in ons verblijf, L.O.F.T. STAY. Eva werkt met het ‘Zen Tarot’ dat zich richt zich op hier en nu en innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren en wat je moet doen, maar geven je inzicht in de weg ernaar toe. Tijdens een Tarot consult kun je vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Bij iedere kaart die jij trekt, krijg je uitleg over de betekenis en deelt Eva boodschappen die ze doorkrijgt. Een Tarot lezing is een bijzondere ervaring die vaak dieper doorwerkt. De verkregen inzichten nodigen je uit om dingen een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je eigen richting te bepalen. 

Wil je meer inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

7 november en 5 december van 11:45-15:30
Kosten: 30 euro (individuele sessie van 45 min.)
Meer informatie: www.innerlightbyeve.nl
Aanmelding: via info@innerlightbyeve.nl