TENTOONSTELLING: KINDEREN VAN DE KOSTER

OP ZONDAG 23 FEBRUARI OPENT DE TENTOONSTELLING KINDEREN VAN DE KOSTER IN L.O.F.T.: EEN FOTOGRAFISCH VERSLAG VAN DE SLOOP VAN DE ALLERHEILIGST SACRAMENTSKERK.

OP 31 AUGUSTUS 2008 WERD DE ALLERHEILIGST SACRAMENTSKERK AAN DE SPORTLAAN IN DEN HAAG GESLOTEN, VANWEGE TERUGLOPEND KERKBEZOEK. DE KERK WERD VERVOLGENS VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN GEBRUIKT, MAAR WERD UITEINDELIJK GESLOOPT VAN NOVEMBER 2018 TOT FEBRUARI 2019. ⁠

DE SLOOP IS VASTGELEGD DOOR FOTOGRAAF ANNELIES SCHOUTEN EN IN SAMENWERKING MET BIRGITTA MAES IS DEZE FOTOTENTOONSTELLING ONTSTAAN.

NIEUWSGIERIG? BEKIJK HIER ALVAST DE WEBSITE VAN ANNELIES SCHOUTEN.

VOOR MEER INFO OVER DE TOTSTANDKOMING VAN HET PROJECT, BEKIJK HIER DE VOORDEKUNST CAMPAGNE.

Cacao-sharemonies

Maandelijks op zaterdag-avonden in de Ajna-tempel van Loft, Pomonaplein 49A, Den Haag

Ontspanning, verdieping & viering van het leven!
Verbreed je ervaring; voel de eenheid in alles via de verbindende en helende werking van een groep, klanken en de plant-spirit. Rauwe ceremoniëele Cacao opent de energie-centra, helpt je oude patronen te doorbreken, vergroot je gezondheid en verruimt het bewustzijn. Heling, verbinding, bewustwording en inspiratie zijn sleutelwoorden van deze avonden. Met o.a. meditatie, lichte contact-oefeningen, ademwerk, dans, ritueel, mantra-zang en (comfortabel liggend) sound-healing.

Begeleiding: Serena du Bois www.awakingzensesmassage.com
Bijdrage: €35,-
Opgave: info@awakingzensesmassage.com

Na jarenlang samen in allerlei Haagse bands gespeeld te hebben – van een 15-koppige soulband tot een rockband met eigen werk – ging een lang gekoesterde droomwens in vervulling.

CoverLover werd geboren, het muzikale kindje van Karin en Henk.

‘Feelgood’- covers in allerlei stijlen komen voorbij: hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80, aangevuld met recenter materiaal.

Van Fleetwood Mac tot Oasis,
van Beatles tot Amy Winehouse,
van Gilbert O’Sullivan tot Kings Of Leon
en uiteraard ook enkele Franse chansons…

Muziek waar het hart vol van is.. En dat laten we horen en zien!

CoverLover:
Karin, zang en akoestische gitaar
Henk, zang en akoestische gitaar