ER ZIT MUZIEK IN DE VRUCHTENBUURT!

Elke donderdag live muziek bij Loft.
Reserveer je plek op tijd!
Kies één van de twee opties & geniet van de muziek!

1) DINER + MUZIEK
18:30-20:30 3 gangen vegetarisch diner €29,50 p.p. excl. drank

2) HAPJES + MUZIEK
19:00-20:30 selectie van ambachtelijke borrel hapjes €15,95 p.p. excl. drank

09 MAART BAND TABS
16 MAART BAND VALIUM
23 MAART WATT4
30 MAART AILIG & JIMMY

Tentoonstelling Robert Bink vanaf 23 januari

Robert Bink (Schijndel, 1975) is een Haagse kunstenaar die zich heeft gespecialiseerd in de ambachtelijke etstechniek. Hij werkt in het atelier van graficus Jan Naezer van wie hij het vak heeft geleerd.

In het werk van Robert worden beelden en composities vertaald tot een grafisch geheel. Geïnspireerd door natuur, wetenschap en architectuur zoekt hij naar nieuwe associaties en ontstaan prenten die vaak door ieder anders geïnterpreteerd worden.

De kunstwerken van Robert zijn in binnen- en buitenland geëxposeerd en waren in Den Haag eerder te zien bij Galerie Schippers, Wijn & Kunst in de Weimarstraat en in het Paleis van Justitie. Robert is opgeleid tot bioloog en als DNA-deskundige werkzaam bij het Nederlands Forensisch Instituut.

Instagram

Tentoonstelling Rens Kroon vanaf 23 januari

Het werk dat in Café Loft te zien is maakt deel uit van het project Focus Pocus. In ieder werk kiest de beschouwer als vanzelf een focus en bekijkt zo het schilderij. Met enige inspanning kun je het aandachtspunt verleggen. Een ander blikveld ontstaat en je ondergaat een heel ander werk. In ieder volgend schilderij gebruik ik enkele thema’s uit het voorafgaande werk maar varieer daar weer mee in kleur vorm en werkwijze.

Ze geven vaak prima uitgangspunten voor weer een andere serie onderzoeken ( er valt nog heel wat te doen ) Dit is ook de reden dat ik het geheel voorlopig in tact wil houden. Het Focus Pocusthema vraagt iedere keer weer veel keuzes , afwegingen en avontuurlijke uitdagingen. Voor er een werk ” af ” wordt verklaard gaat er heel wat tijd overheen. Ook is duidelijkdat er nogveel te ontdekken valt. De serie gaat voorlopig nog door. Al penselend en keuzes makend ben ik zo onderweg, verwonderd over de vergezichten en de route die zich open- baart.

21 mei 15:00-17:00 KWASI KLOOS KOOR

Kwasi Kloos is een enthousiaste groep bestaande uit 12 mannen en vrouwen. Onder leiding van dirigent Koos van Eijk zingen wij lichte muziek. Vaak a capella en soms met pianobegeleiding.

Onze presentatie zorgt mede voor de dynamiek in ons optreden: soms is het vrolijk en swingend, soms ingetogen of ontroerend, maar altijd verrassend en veelzijdig.

LAKLAAG GEDICHTEN VAN MONIEK WOLTERS

9 April tussen 15:00 en 16:00 neemt  Moniek Wolters je met haar gedichten, muziek en beweging mee op reis door haar tweede bundel LAKLAAG. Ze wordt daarbij op gitaar begeleid door Ronald Kooiman.

De gedichtenbundel LAKLAAG is een lofzang op de liefde voor het leven en ook op wat ons daarvan weerhoudt.
Moniek zegt in haar gedichten veel met weinig woorden.
Ze schrijft eerlijk, direct en ontwapenend. De schoonheid van de eenvoud met een regelmatige kwinkslag.

In LAKLAAG neemt Moniek je een stukje mee op reis langs onze beschermende lagen, in de hoop dat zij daarmee de eenzaamheid onderweg wat kan verzachten en vooral ook de liefde voor het leven kan aanwakkeren.

In 2019 verscheen Monieks debuut ERTUSSENIN – inspiratie voor de tussentijd bij verandering in werk en leven -. Haar fascinatie voor de thema’s in haar gedichtenbundels heeft alles te maken met haar eigen veranderproces van econoom en leidinggevende naar zelfstandig coach en trainer en inmiddels dus ook dichter.