ER ZIT MUZIEK IN DE VRUCHTENBUURT!

ELKE DONDERDAG LIVE MUZIEK BIJ LOFT.
RESERVEER VOOR ÉÉN VAN DE TWEE OPTIES & GENIET VAN DE MUZIEK! OF KOM GEZELLIG LANGS VOOR EEN DRANKJE.

1) DINER + MUZIEK
18:30-20:30 3 GANGEN VEGETARISCH DINER
€29,50 P.P. EXCL. DRANK

2) HAPJES + MUZIEK
18:30-20:30 SELECTIE VAN AMBACHTELIJKE BORRELHAPJES
€15,95 P.P. EXCL. DRANK

7 september JOAZ BAND
14 september MAUP NIEUWDORP
21 september AILIG & JIMMY
28 september CROONY TUNES
5 oktober Band Valium
12 oktober SILVER BEETLES
19 oktober GUY G. GORMAN AND THE G-MEN
26 oktober THE INQUISITION
2 november I CUCCHIAI
9 november HILIN
16 november The Groove
23 november New French Touch
30 november The Jazz Pack
7 december WATT4
14 december Estrela jazz & Bossa Nova
21 december Band Valium

Vermeer en Meer
Alik Assatrian

Het belangrijkste thema in het werk van Alik Assatrian (1960) centreert zich rond de mens en zijn gevoelsleven. Dromen en poëzie, liefde en angst krijgen in een persoonlijke symboliek hun vorm.

In zijn geboorteland Armenie volgde Alik Assatrian een kunstopleiding. In 1993 kwam hij naar Nederland en via wat omzwervingen  belandde hij in 2002 bij atelier Ánders Bekeken’ in Den Haag, een plek waar mensen met een achtergrond in de psychiatrie zich ontwikkelen in de kunst. Daar werkt hij tot op heden als begeleider. Centraal in zijn leven staat zijn vrij-kunstenaarschap. Het is niet ongebruikelijk dat hij maanden aan een schilderij werkt voordat hij ervan overtuigd is dat het de juiste uitstraling heeft. Dat geldt zeker voor de kunstwerken die van 5 april, te bewonderen zijn bij LOFT, een project dat hem vanaf 2004 in beslag heeft genomen.

Wij zijn zeer vereerd dat deze werken bij LOFT getoond worden. Deze hommage aan “het meisje met de parel” van Vermeer, bestaat uit een serie van 42 werken die nu voor het eerst een in het Vermeerjaar bij ons te bewonderen zijn!!!

Alik beschouwde in de loop van zijn ontwikkeling de grote schilders uit de kunstgeschiedenis als zijn gidsen. In zijn ‘meisjes met de Parel’ keren zij terug. Elke keer duikt het meisje in verschillende stijlen en met verschillende zeggingskracht weer op. En toch vertelt deze serie ook iets over Aliks zelf en zijn verborgen liefde voor haar.

Op 16 april om 16.00 is een ieder van harte uitgenodigd bij de opening van deze bijzondere expositie.