KADO WINKEL / GIFT SHOP FAIR TRADE

DIT SPECIALE ATELIER BINNEN L.O.F.T. WORDT GEVULD DOOR EEN STARTENDE ONDERNEMER, HENRIËT. ZIJ IS DE BUURVROUW VAN STEF. HENRIËT HEEFT EEN KADOWINKELTJE: KADO MET TROTS. HENRIËT VERKOOPT MET TROTS IN SAMENWERKING MET STRELICIJA, HAAR GEZELLIGE SCHOONZUS, O.A. FAIR TRADE PRODUCTEN MAAR IS OOK TEGEN VERSPILLING EN STEUNT HERGEBRUIK EN DUURZAAMHEID. NAAST DUURZAAMHEID ONDERSTEUNEN ZIJ OOK CREATIEVE INITIATIEVEN VAN MENSEN. MOMENTEEL TOONT ZIJ PORTEMONNEES GEMAAKT DOOR MARLIES, EEN JONGE EN CREATIEVE VROUW UIT UTRECHT. ZIJ MAAKT VAN RESTLEER PORTEMONNEES.

HENRIËT OMSCHRIJFT DE FAIR TRADE PRODUCTEN ALS: ‘WERELDSE KUNSTWERKJES’. EEN KADO DAT GEMAAKT WORDT MET PERSPECTIEF EN TROTS, FAIR TRADE IS WIN:WIN.

WAAROM KADO MET TROTS?

TROTS OP JOU, OMDAT JIJ MEEWERKT AAN: KANSEN BIEDEN AAN KANSARME PRODUCENTEN IN NIET WESTERSE LANDEN, EERLIJKE HANDELSVOORWAARDEN, VERANTWOORDE PRIJZEN, LEEFBARE LONEN, GEEN KINDERARBEID, VERANTWOORDE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN, CAPACITEITSOPBOUW, ZORG VOOR HET MILIEU EN PROMOTIE VAN FAIR TRADE.

HENRIËT EN STRELICIJA HEBBEN EEN MISSIE, MENSEN DE TIJD GUNNEN OM IN EEN PRETTIGE EN CREATIEVE SFEER IN ALLE RUST EEN VERANTWOORD KADO UIT TE ZOEKEN. EEN KADO VOOR JEZELF OF EEN ANDER. GEEN WEBWINKEL MAAR CONTACT MET ELKAAR. ELKAAR ONTMOETEN. IMMERS, GEVEN MAAKT ZOWEL DE GEVER ALS DE ONTVANGER GELUKKIG. IEMAND IETS GEVEN, GEWOON, OM IEMAND GELUKKIG TE MAKEN, KAN 1 VAN DE MEEST POSITIEVE GEVOELENS OP AARDE OPWEKKEN. POSITIEVE ENERGIE IN BALANS MET DANKBAARHEID. WIJ VERKOPEN O.A. DÉ LEUKSTE WENSKAARTEN, SPEELGOED, BODY&MIND PRODUCTEN, WOON PRODUCTEN, DAMES -EN HEREN PRODUCTEN EN NOG ZOVEEL MEER! MAANDELIJKS WISSELEN WIJ ONS ASSORTIMENT EN VULLEN DIT AAN. WIJ BLIJVEN VERRASSEN.

MIDDEN DECEMBER 2019 HEEFT HENRIËT HAAR DEUREN GEOPEND VAN WOENSDAG T/M ZONDAG. DE OPENINGSTIJDEN ZIJN VAN 10.00 – 17.30 EN OP ZONDAG IS KADO MET TROTS OM 11.00 GEOPEND.

DE DANKBAARHEID VAN ONZE FAIR TRADE PRODUCENTEN STAAT OP DE VOORGROND. EN ONS LOGO SPREEKT VOOR ZICHZELF! TOT SNEL.