L.O.F.T. STAY is ontworpen om je een thuisgevoel te geven en om ervoor te zorgen dat je volledig kunt genieten van alles wat L.O.F.T. te bieden heeft!

We weten allemaal wat het betekent om dicht bij huis te zijn, maar ver genoeg om er voor een paar dagen even tussenuit te zijn. Vooral in een omgeving waar je wat ‘quality time’ voor jezelf kunt hebben of om samen met anderen te ontspannen.

Het is geweldig om op 10 minuutjes fietsafstand te zitten van zowel het kleurrijke stadscentrum van Den Haag, als één van de beste kitesurf spots van Nederland: Zandmotor in Kijkduin! Ook ben je met de bonusfietsen van L.O.F.T. binnen een kwartiertje in Scheveningen om van de sociale strandactiviteiten te genieten.

Wat de locatie van L.O.F.T. zo speciaal maakt is het gevoel op een schiereiland te zijn, door het water aan drie zijden. Ook zit je midden in de rustige, groene oase van de Vruchtenbuurt: één van die zeldzame plekken waar je in de stad wakker wordt, maar alleen vogels hoort zingen…

Door de eindeloze yogasessies in een prachtige lichte zaal, workshops schilderen en beeldhouwen, gezond eten, happy smoothies en een paar surf-sessies op zak, kan je een weekend bij L.O.F.T. zonder twijfel een Wellness Weekend noemen.  

Of ga voor de ondeugende versie en maak er een ‘fun & flavour’ weekend van! Bij Café Loft kan je terecht voor een wijn & spijs lunch, met huisgemaakte gerechten van biologische ingrediënten en unieke wijnen van kleine producenten. Doe mee aan een workshop koffie roosteren én proeven, leer chocola van nul af aan te maken, en strijk vervolgens neer in de middagzon op ons terras voor een bier & spijs ervaring. De creatieve speciaalbieren komen van de brouwerij naast je tafel en worden geserveerd met heerlijke knabbels en goede verhalen. Heb je nog niet genoeg van goed eten? Volg ons dan naar Rotterdam en geniet van een geweldig diner bij Restaurant O’Pazzo. Bij onze verrukkelijke Italiaan in Rotterdam krijgen gasten van L.O.F.T. een korting van 15% op de hele rekening.

Wil je meer info of gelijk boeken, stuur dan een mailtje naar info@loftdenhaag.nl.

We hebben één kamer aan de zonnige kant van L.O.F.T. met een lekker tweepersoonsbed (met de mogelijkheid om er twee eenpersoonsbedden van te maken), een zitgedeelte en een stijlvolle badkamer. Je opent de deur letterlijk in het horecagedeelte, dus roomservice is niet nodig!

Door de beperkte ruimte raden we je aan om ruim van tevoren te boeken. Als je behalve de kamer ook geïnteresseerd bent in één of meer activiteiten, schroom niet en stuur ons een e-mail! We gaan met alle liefde voor je aan de slag, zodat je van ons je persoonlijke programma met prijsaanduiding ontvangt.

L.O.F.T. Weekenden zijn ook geweldig om te geven 😉